Op 16 november jl. was de eerste versieravond en is de school helemaal in Sintsfeer gebracht. Het was een gezellige avond met een grote opkomst!! Wij willen alle ouders en/of verzorgers die hierbij aanwezig waren hartelijk bedanken!! Fijn dat u zo enthousiast heeft geholpen. Aanstaande maandag 7 december gaan we de school weer van Sintsfeer in Kerstsfeer brengen, en ook daarvoor hebben we u als ouder en/of verzorger weer nodig!  De cadeautjes ruimen we op, de kerstversiering komt tevoorschijn. Ook zullen er mooie kerstafbeeldingen op de ramen gemaakt worden. We beginnen om 19.30 uur en gaan er vanuit dat er minstens zoveel ouders zijn als de afgelopen keer. U kunt zich aanmelden via of bij één van de leden van de ouderraad. Tot maandag!
De traditionele kerstavond op De Sleutel vindt plaats op donderdag 17 december. DE kinderen mogen vanaf 17.15 uur op school komen. In tegenstelling tot andere jaren kunt u als ouder gewoon op school blijven en hoeft u tussentijds niet naar huis. In de kerstbrief die u binnenkort ontvangt zal de kerstcommissie u uitgebreid informeren.

zaterdag 24 aug 2019