Op 20 november krijgen de leerlingen hun rapportfolio mee naar huis. Wilt uw kind(eren) hiervoor een grote tas meegeven. Voor het behoud van een mooie map is dat het beste.
Naar aanleiding van de workshop-ouderavond van september zullen een aantal wijzigingen worden aangebracht in de map. Deze konden nog niet verwerkt worden in de rapportfolio-bladen van deze periode. We gaan ervan uit dat deze wijzigingen in de volgende periode wel kunnen worden meegenomen.

De wijzigingen op een rijtje:
-    Een toelichting op wijze waarop in de groepen gewerkt wordt aan het rapportfolio;
-    Op enkele werkbladen krijgt de leerkracht ruimte om een opmerking te plaatsen;
-    Een extra tabblad met schutbladen per leerjaar als ‘archief’ (oude doelen, oude werkjes)
Verder denken we binnen het team nog na op welke wijze we de CITO-uitslagen kunnen verwerken in de rapportage.

Gelwedstrijd groep 5 t/m 8
vrijdag 14 feb 2020