Zoals u weet bezoekt ieder jaar de Goedheiligman het dorp Schalkhaar.
Voor het organiseren van deze intocht is de Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar in het leven geroepen sinds een dertigtal jaren. Deze Stichting bestaat uit louter vrijwilligers en regelt op deze manier voor uw zoon/dochter een prachtige Sinterklaasintocht.
De intocht wordt georganiseerd door middel van donaties en vrijwilligersactiviteiten. Eén van de donaties, die de Stichting krijgt, is de persoonlijke collecte in het dorp Schalkhaar. Hiervoor collecteren ouders van kinderen op de basisscholen en de kinderopvang.

In samenwerking met de basisscholen wordt deze collecte geregeld en georganiseerd. We proberen zoveel mogelijk ouders te regelen, zodat de belasting per ouder zo min mogelijk is. Ouders die vorig jaar hebben meegewerkt, zijn al benaderd. Fijn dat veel van deze ouders nogmaals wil collesteren. De stichting Sinterklaasoptocht Schalkhaar zoekt nog enkele ouders voor de volgende straten:
-    Garderegiment / Marechausseestraat;
-    Koningin Wilhelminalaan (even nummers) / Prins Bernardstraat / Julianastraat / Beatrixweg

Tot op heden is dit altijd nog gelukt zodat een ouder maar kort hoeft te collecteren, hierdoor is de belasting per ouder minimaal.
De collecte vindt plaats in de week van 16 november t/m 20 november 2015.
Na de intocht gaat de Sleutel hierop verder met de rommelpieten en andere activiteiten.
Zo zien we hoe het dorp met elkaar verbonden is.

We waarderen het bijzonder als u deze vrijwilligerstaak zou willen uitvoeren.
U kunt zich aanmelden via of bellen met 06-29763286 (na 18.00 uur).
We hopen op uw steun en inzet.

Met vriendelijke groet,
Silvia Rouweler