kamp
De jaarafsluiting met de vrijwilligers van de werkgroep ZDK Schalkhaar is geweest.
Helaas hebben Jorina en Marouska laten weten te stoppen met deelname aan de werkgroep.
Dat betekent dat er nog 5 werkgroepleden over blijven. Aangezien het ZDK ieder jaar uitbreidt met deelnemende kinderen voor het dagkamp en de survival, is het noodzakelijk dat er nieuwe werkgroepleden geworven worden.
We zijn op zoek naar minimaal 3 nieuwe werkgroepleden die de kinderen van de basisscholen uit Schalkhaar een warm hart toedragen en ons willen ondersteunen.
We zoeken iemand voor de administratie (inschrijving, groeps- en vrijwilligersindeling), activiteiten (bedenken en uitvoeren van dagelijkse activiteiten) en survival (voorbereiden en aanwezigheid tijdens de survival, incl. overnachting).
Wanneer wij voor 1 februari 2016 niet op volle sterkte zitten, kan het ZDK 2016 niet door gaan.
Dus, heb je passie voor vrijwilligerswerk, blije kindergezichten en een gevoel van saamhorigheid in Schalkhaar, geef je dan nu op!
Contactpersoon Marouska Keizer, 06-18226390.
Groeten van Mark, Jan Maarten, Marouska, Jorina, Erika, Esther en Kirsten.