In de periode van 5 oktober t/m 20 november zijn er weer kind-ouder-gesprekken. U kunt een passende datum en tijdstip aangeven op de inschrijfformulieren bij de lokalen.
In de kind-oudergesprekken presenteren de leerlingen van groep 1 t/m 8 het rapportfolio aan hun ouders.  De afgelopen weken hebben de leerlingen een doel gekozen op het gebied van de daltonpijler ‘vrijheid en verantwoordelijkheid’.  Elke kind heeft nagedacht over de manier waarop zij het doel willen bereiken. In de loop van deze rapportfolio-periode verwachten de kinderen hun gestelde doel(en) te bereiken.  Op 20 november krijgen de leerlingen hun rapportfolio mee naar huis.
De kind-ouder-gesprekken vervangen op De Sleutel de zogenaamde 10-minutengesprekken. Vorderingen van uw kind(eren) kunt u vanaf groep 3 volgen via het ouderportaal. Mocht u naar aanleiding daarvan vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact op met de groepsleerkracht. Wanneer wij als leerkrachten vinden dat er aanleiding is om buiten de kind-ouder-gesprekken met u in gesprek te gaan over uw kind, nemen wij natuurlijk contact met u op.