We zijn volop in ontwikkeling met betrekking tot het aanbod begaafde leerlingen op De Sleutel. Voor de (hoog)begaafde leerlingen zijn wij sinds vorig schooljaar, naast het aangepaste aanbod voor taal en rekenen (het compacten en het verbreden/verdiepen) binnen de klas, gestart met projectmatig onderwijs buiten de klas.
We hebben na overleg met een specialist die ons begeleidt nieuwe criteria opgesteld voor deelname aan het projectonderwijs (buiten de klas) en voor de 3-ster-kinderen en de tweede-leerlijn-kinderen voor rekenen en taal (in de klas). Na de herfstvakantie gaan deze nieuwe criteria in.
Voor het 3-ster-programma en de tweede leerlijn in de klas kan dit betekenen dat er veranderingen voor uw kind optreden. Deze veranderingen betekenen overigens niet dat uw kind achteruitgegaan is in niveau. Waar nodig en mogelijk zal voor hen een aangepast aanbod op gebied van rekenen of taal worden gezocht. De groepsleerkracht informeert u als er voor uw kind(eren) iets wijzigt.  
Buiten de klas is het projectonderwijs gestart! Er zijn nu twee lessen geweest.  Samen hebben we een naam bedacht voor deze groep: De uilengroep. In de komende berichten zal deze naam gebruikt worden.


Binnenkort

Versieravond Sint
maandag 18 nov 2019
Sintviering
donderdag 05 dec 2019
Versieravond Kerst
maandag 09 dec 2019
Adviesgesprekken groep 8
dinsdag 10 dec 2019
Avondviering Kerst (kerstmaaltijd)
donderdag 19 dec 2019
Ochtendviering Kerst (kerstmusical)
vrijdag 20 dec 2019
12.00 alle kinderen vrij
vrijdag 20 dec 2019 -
12:00 uur
Kerstvakantie
zaterdag 21 dec 2019
Nieuwjaarsopening / week van de luizencontroles
maandag 06 jan 2020
Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework