Twee nieuwe stagiaires en twee PABO-studenten stellen zich aan u voor.ten gestart in de onderbouw:

Hieronder stellen 2 nieuwe stagiaires zich aan u voor:

Dag ouders en verzorgers,
Wellicht heeft u mij al eens zien staan bij de deur. Tot 19 januari 2016 zal ik aanwezig zijn op de maandag en dinsdag in groep 4. Ik ben een derdejaars student aan de pabo op het Saxion te Deventer. Mochten jullie verder nog nieuwsgierig naar mij zijn, de deur staat altijd open.
Hartelijk groet,
Juf Roos

Hallo!
Mijn naam is Marijke de Winter en op maandag en dinsdag loop ik stage in groep 1.
Ik zit in het vierde jaar van de PABO en zal tot eind januari in groep 1 stage blijven lopen. Op het Saxion volg ik nu het vak Dalton. Hier zal ik mij deze stageperiode ook veel mee bezig houden. Ik heb afgelopen drie weken leuke dagen gehad en ik heb erg veel zin in deze stageperiode!
Groeten,
Marijke de Winter

Naast de PABO-studenten zijn de afgelopen week ook twee ROC-studenten gestart in de onderbouw:

Mijn naam is Jazzy Lee van Druten en ik ben 18 jaar. Ik volg de opleiding onderwijsassistente en ik zit in het eerste leerjaar.  Ik loop het hele jaar stage in groep 1 op donderdag en vrijdag. Ik volg deze opleiding omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Na deze opleiding wil ik graag een HBO opleiding volgen.

Hallo, ik ben Zeynep
Ik doe de opleiding onderwijs-assistente om zelf ook een juf te worden. Ik loop dit jaar stage op de Sleutel in groep 2. Ik ben net nieuw op deze school maar vind het nu al een hele gezellige school!
Ik heb een hele leuke stagebegeleidster. Ik hoop een leuk jaar met de kinderen van groep 2 en met u  allemaal te hebben.

zaterdag 24 aug 2019