Vanwege het aftreden van enkele leden zoekt de ouderraad nieuwe ouders die zitting willen nemen in deze raad. Er hebben zich al een aantal belangstellenden gemeld. Maar om alle activiteiten te organiseren, kunnen we nog wel wat versterking gebruiken. Heeft u interesse, neem dan even contact op met iemand van de huidige ouderraad of stuur een mailtje naar. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ouderhulp: Omdat we de afgelopen jaren weinig reactie hebben ontvangen, zal er dit schooljaar geen hulpouderbrief verschijnen. We werven nu per activiteit of per periode. Dat geldt zowel voor de groepsleerkrachten als voor ondersteuning van hulp bij activiteiten van de OR.  Op de workshopavond van 22 september hoort u hier meer over.