U heeft toen uw kind op school is begonnen via een e-mailbericht een inlogcode van Parnassys ontvangen. Met deze inlogcode kunt u gegevens van Parnassys (ons leerlingadministratiesysteem / ouderportaal) inzien en wijzigingen in uw adres- en contactgegevens doorgeven. Bovendien kunt u de e-mailadressen van de medewerkers van onze school zien.

In groep 1 en 2 is het ouderportaal opengesteld om eventuele hulp-/handelingsplannen van uw zoon of dochter en contactgegevens van klasgenoten in te zien.
Vanaf groep 3 kunt in het ouderportaal, buiten de gegevens die hierboven genoemd worden, ook de leerresultaten van uw zoon of dochter volgen.

Mocht u de inlogcode kwijt zijn, dan kunt u contact opnemen met de administratie via het e-mailadres: . Ik zal er dan voor zorgen dat u een nieuwe inlogcode krijgt.

Met vriendelijke groeten,
Delaja Meenink