Dit schooljaar zijn er twee nieuwe collega's begonnen. In dit artikel stellen zij zich aan je voor.Ruud Middeldorp die we nog kennen van vier jaar geleden toen hij hier stage heeft gelopen. en Marit Ranzijn die het werk van Josti Kistemaker heeft overgenomen als Intern Begeleider.
Wij wensen ze veel succes bij ons op school. En Karin Gieteling die bij ons op school komt als pedagogisch medewerker bij de 3+ groep.

Ruud Middeldorp

ruud middeldorp

Mijn naam is Ruud Middeldorp, ik ben 24 jaar en kom uit Wesepe. Sinds een paar maanden woon ik in Deventer, waar ik het erg naar m’n zin heb.
In februari 2014 heb ik de pabo afgerond. Daarna heb ik op verschillende scholen invalwerk gedaan.  
Dit schooljaar werk ik op de Sleutel in Schalkhaar. Erg leuk en vertrouwd, omdat ik vier jaar geleden hier ook stage gelopen heb.

Ik ben alle ochtenden leerkracht van groep 6, in de middag begeleid ik individuele en groepjes kinderen.
Mijn hobby’s zijn; hard lopen, lekker eten koken, gezellig met vrienden afspreken, het theater bezoeken en tv kijken. Verder ben ik vrijwilliger bij de Jeugdsoos in Wesepe, deze stichting organiseert allerlei activiteiten voor groep 8 en de eerste klassers.
Ik hoop een ontzettend gave tijd te hebben op De Sleutel, mocht u vragen hebben, kom gerust langs!  

 

 

 

Marit Ranzijn

marit ranzijnIn deze eerste nieuwsbrief mag ik me voorstellen, omdat ik het ib-werk van Josty Kistemaker sinds 17 augustus heb overgenomen.  
Mijn naam is Marit Ranzijn. Ik woon met mijn man en drie kinderen met veel plezier in de gemeente Gorssel.  
In de afgelopen 25 jaar heb ik binnen het Montessorionderwijs gewerkt als peuterspeelzaal- en bovenbouwleidster, directieondersteuner en intern begeleider,  achtereenvolgens  in Heerhugowaard, Alkmaar en Deventer. Nu maak ik dus de overstap naar het Daltononderwijs.  
In deze eerste twee weken van dit schooljaar draag ik op Montessorischool Oudaen in Deventer mijn werkzaamheden over aan een collega.  Hierna zal ik vanaf 1 september van dinsdag tot donderdag op de Sleutel komen werken.  Tot 1 september ben ik wel op donderdag op de Sleutel om me alvast in te werken.
Met het team van de Sleutel hoop ik de komende jaren te werken aan het uitbouwen van de opgezette leerlingzorg, waardoor uw kind(eren) de kans krijg(t)(en) om zich binnen hun mogelijkheden te ontwikkelen.   
Ik hoop u spoedig een keer te mogen begroeten. In ieder geval ben ik op 2 september, tijdens de avond van de startgesprekken, aanwezig.  
Met vriendelijke groet,
Marit Ranzijn

 

Karin Gieteling

Aangenaam, mijn naam is Karin Gieteling.
Dit jaar zal ik aan de slag gaan als pedagogisch medewerker bij de 3+ groep op OBS de Sleutel. In 2014 ben ik afgestudeerd aan het Saxion als Toegepast Psycholoog. Ik heb voor de hoofdstroom Ontwikkelingen & orthopedagogiek gekozen, omdat ik graag mij verder wou verdiepen in de ontwikkeling van kinderen. Gedurende deze studie heb ik stage gelopen bij een logeerhuis voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis. Voor deze studie heb ik mijn diploma als onderwijsassistent behaald. Tijdens deze opleiding heb ik veel stage gelopen op verschillende bassischolen. Verder speel ik al jaren lang handbal in Schalkhaar en dit doe ik nog steeds met veel plezier.  
Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan bij de 3+ groep en de kinderen een veilige leeromgeving te bieden.
Groetjes,  
Karin