groep 8 amelandNa ongeveer anderhalf uur in bus kwamen we aan bij de boot.
We stapten de boot uit en vertrokken met de fiets naar onze boerderij. Naast onze boerderij was een voetbalveldje met schommels en een volleybalnet.
Die avond gingen we wadlopen, het was geen groot succes. Want het was meer oesterlopen dan wadlopen.

De volgende dag startte. We kregen de opdracht om met groepjes een pak Twents beschuit te ruilen met wat anders (en natuurlijk leuke dingen doen). Hier zijn vele leuke dingen uitgekomen, een boerenkaas, verbandtrommeltje, pan, zonnebril, regencape en nog veel meer spullen.

Om drie uur werden alle groepjes bij de boerderij terug verwacht. Na een gezellige barbecue vertrokken we naar het strand omdat we die avond foto’s gingen maken en met een tractor over het strand gingen. Op het eind bij het maken van de foto’s kwam er zomaar een klein zeehondje. Ah lief

Dag 3: in de ochtend gingen we naar het stadje Nes, daar bleven we tot 12.00 uur. En daarna fietsen we naar het strand om te raften en een soort trefbal met pijl en boog.
Daarna gingen we terug naar de boerderij en maakten we ons klaar voor de bonte avond. Iedereen had iets bedacht. En we hebben een nieuwe Adele in ons midden!

De volgende dag was de laatste. We pakten onze koffers in en we vertrokken weer naar de boot. Daarna kwamen we rond 16.00 uur aan bij school. Uitgeput en moe, maar het was een superkamp!

Anne & Emma