Volgende week vrijdag ontvangt u de groepsindeling voor het komende schooljaar. Deze wordt op 8 juli ook in de groepen meegedeeld. Op dinsdag 12 juli maken de kinderen kennis met hun nieuwe leerkracht. Om half negen worden de kinderen in hun eigen lokaal verwacht. Daarna gaat elke groep naar het nieuwe lokaal, waar ze ontvangen worden door de leerkracht van het nieuwe schooljaar.

Tegelijk met de groepsindeling ontvangt u volgende week het activiteitenoverzicht voor het komende schooljaar met vakanties, studiedagen, piekdagen en de activiteiten (voor zover bekend). De data van het activiteitenoverzicht vindt u binnenkort ook op de website van de school.

Vrijdag 8 juli krijgen de leerlingen ook het rapportfolio mee naar huis. In de laatste periode hebben de kinderen in het kader van talentontwikkeling gewerkt aan een eigen gekozen doel. Het enthousiasme en de motivatie  waarmee de kinderen aan hun eigen leerdoel gewerkt hebben, heeft ons als team erg ge├»nspireerd. Wij zien de inzet van kinderen als een uitnodiging om volgend schooljaar het talentonderwijs op De Sleutel verder te verdiepen en vorm te geven.

piekdag alle kinderen vrij
maandag 01 juli 2019
wenochtend
woensdag 03 juli 2019