Momenteel lopen er twee acties voor een nieuw schoolgebouw.

1. De petitie (handtekeningenactie)
  2. De hoorzitting van Quo Vadis en OPOD waarin zij de gemeente ter verantwoording roepen inzak gedane beloftes met betrekking tot renovaties van De Sleutel in Schalkhaar en De Dolfijn te Okkenbroek.

Er zijn al heel wat handtekeningen binnengehaald, zowel schriftelijk als digitaal. We hopen de 1000 te halenl. Ouders van de ouderraad en de medezeggenschapsraad en enkele andere vrijwilligers lopen met dee handtekeningen actie langs de deuren (in Schalkhaar). Super!

De petitie wordt woensdag 10 juni a.s. aangeboden aan de verantwoordelijke wethouder en de voorzitter van de commissie onderwijs. Dit gebeurt om ongeveer 18.40 uur voor de ingang van de Lindenboom in Schalkhaar. Iedereen kan daarbij aanwezig zijn. We hopen dan ook dat er zoveel mogelijk ouders en kinderen bij kunnen zijn. De overhandiging duurt tot uiterlijk 19.00 uur. Tegelijk met de petitie ontvangt de gemeenteraad en de wethouder ook de Sleutelhangers die tijdens de inloopavond gemaakt zijn met droomwolkjes en foto's van de school. Hopelijk tot woensdagavond.

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019