De laatste weken tot de zomervakantie staan weer boordevol activiteiten. Hieronder even een korte opsomming met een korte toelichting:
-    16 juni schoolreizen en kleuterfeest:
Groep 3 en 4 gaan op schoolreis naar Dierenpark Amersfoort (U ontvangt hier maandag meer informatie over)
Groep 5 en 6 gaan op schoolreis naar Dolfinarium Harderwijk (U ontvangt hier maandag meer informatie over)
Groep 1 en 2 blijven deze dag op school en vieren het kleurfeest met het thema ‘Indianen’. De leerlingen van groep 7 helpen met de begeleiding.

• Op 17 juni hebben alle leerlingen vrij in verband met de vergaderdag van het team
  • Op 29 juni is de afscheidsavond van groep 8. De leerlingen van groep 8 zullen dan schitteren in een musical, waar ze al druk mee aan het oefenen zijn.
  • Op dinsdag 30 juni maken de leerlingen kennis met hun nieuwe leerkracht(en) voor het komende jaar. De zogenaamde ruilochtend.
  • Het eindejaarsfeest vindt plaats op woensdag 1 juli. Meer informatie vindt u in de bijlage die met deze nieuwsbrief verstuurd is.
  • Op de laatste schooldag, 3 juli, zijn de leerlingen ’s middags vrij.

En daarna hebben de leerlingen zes weken vakantie!

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019