De acties van de leerlingenraad, het KIKA-schoolvoetbaltoernooi en de KIKA-koffie-corner, zijn in volle gang. Het lijkt er op dat de leerlingen met het voetballen veel sponsorgeld gaan ophalen voor KIKA. Er wordt veel gescoord en dat is in dit geval letterlijk goed voor het goede doel. Het slechte weer gooit wat roet in het eten bij het voetballen, waardoor de leerlingenraad het wedstrijdschema al een aantal keren heeft aan moeten passen. We hopen dat de finales gewoon op donderdag 9 april gespeeld kunnen worden..

kika voetbal 02kika voetbal 01

Veel ouders hebben de weg naar de KIKA-koffie-corner kunnen vinden. We zien vooral bij de onderbouwgroepen veel ouders die een kop koffie/thee met wat lekkers komen halen. Tot nu toe heeft het de koffiecorner al bijna €200 opgeleverd.

Hieronder de koffiemomenten voor de komende week:

• dinsdag groep 5-6
  • woensdag groep 2 (alleen de ochtend)
  • donderdag groep 4\
  • vrijdag groep 3 (alleen de ochtend)

Op de KIKA-fancyfair van 17 april aanstaande (zie bijlage) maakt de leerlingenraad bekend hoeveel geld er is opgehaald voor KIKA. Lees in dat kader ook het onderstaande bericht:

Ouders en kinderen opgelet!
Kom naar de Fancy Fair op 17 april a.s. en doe mee met de kleedjesmarkt!

De Fancy Fair is het slotevenement van de KiKa fundraise.
Iedereen die nog graag wil bijdragen aan het doel van de KiKa fundraise is van harte welkom, er is van alles te doen!

KLEEDJESMARKT

Van 14:00-16:30u is er een kleedjesmarkt! Heb je nog spellen of speelgoed waar je vanaf wilt? Oude boeken misschien? Breng het mee naar het schoolplein, samen met een kleedje. We zouden we het super vinden als je jouw opbrengst doneert aan de fundraise. Dat kun je doen door het bedrag af te geven aan Patty of Peter. Of (in een enveloppe) te deponeren in een van de KiKa fundraise-boxen op het plein. Aanmelden voor de kleedjesmarkt is niet nodig.

EN ER IS MEER...

Voor de kleintjes is er een springkussen, oudere kinderen kunnen zelf een insectenhuisje maken. Als je altijd al eens met je arm in het gips hebt willen lopen, is zelfs dat mogelijk en wie toe is aan een verfrissende knipbeurt, kan meteen even naar de kapper. Leuke hebbedingetjes voor thuis koop je op de markt en dat alles omlijst met live muziek, verzorgd door JOWS.nl

LOTERIJ

Winkeliers en ondernemers uit de regio hebben ons fantastische prijzen aangeboden voor de Fundraise Loterij! Wat dacht je van heerlijk uit eten met een dinerbon Jackies Deventer of Het Bosrestaurant Joppe? Een avondje bowlen op de Worp? Of shoppen in Apeldoorn met een tegoedbon van Loft? Of gewoon naar huis gaan met een lekker Rituals-verwenpakket? Het is slechts een greep uit de prijzen, de loterij is van 16:30-17:00u.

MINICONCERT

Van 17:00-18:00u wordt de fundraise afgesloten met een heus mini-concert. Speciaal voor de kids!