In de vorige nieuwsbrief hebben we Marcel Nieuwenhuis bedankt voor het storten van aarde in onze nieuwe schooltuin. Bennie Teunissen, onze conciërge, heeft de afgelopen weken de puntjes op de i gezet, zodat nu de groene vingers, de plantjes, de zaden en het weer het werk moeten doen. De schooltuin bevindt zich op het oude kleuterplein achter groep 1-2.

Binnen de natuurwerkgroep is afgesproken dat jaarlijks leerlingen uit groep 6 de school-moes-tuin onder begeleiding van ouders gaan beheren. Na elke zomervakantie zal hier in groep 7 verder mee gegaan worden. In het voorjaar daarop volgend zal de nieuwe groep 6 de schooltuin overnemen. De eerste zaden, plantjes en boompjes gaan na de Pasen de grond in.

Vanuit de natuurouders zijn Mariëlle Ludin, Marike Koekoek en Marieke Franken betrokken bij de schooltuin. Marleen Groenenberg is het aanspreekpunt vanuit het team. Mocht u het leuk vinden om een handje te helpen in de schooltuin, neem dan even contact met één van hen op. Op maandagmiddag en op vrijdagochtend is er in het lesrooster van de leerlingen tijd gereserveerd om in de tuin te werken.

maandag 19 aug 2019