In het extra lange (pinkster)weekend van 22-23-24 en 25 mei viert Schalkhaar feest:  Schalkhaar Life!
Ook dit jaar staan er weer veel kids-activiteiten op het programma.
Vanuit de organisatie van Schalkhaar Life! doen wij hierbij graag een oproep om als vrijwilliger te helpen tijdens het weekend bij de diverse kids-activiteiten.

Tevens maken wij op dinsdag 28 april de verrassingszakjes die ieder jaar worden uitgedeeld op de beide scholen in Schalkhaar. Ook hierbij is hulp van ouders / grote zussen / broers van harte welkom.
Vind je het leuk om te helpen bij de diverse kinderactiviteiten meld je dan aan bij:
Ilona Veldwijk of via de mail

Mocht je het bij andere onderdelen van Schalkhaar Life!  leuk vinden om als vrijwilliger te helpen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!
Houd onze website www.schalkhaarlife.nl  in de gaten voor meer informatie over het weekend.

zaterdag 24 aug 2019