Logo-De-Sleutel-transparant

Op woensdag 11 februari 2015 neemt de leerlingenraad een besluit over hoe de kinderen van de Sleutel een bijdrage leveren aan de KIKA-fundraise. In de vergadering van januari zijn er al veel ideeën naar voren gebracht:

  • Een (kleedjes) markt: dingen knutselen, dingen verkopen, veiling, lekker eten verkopen, een record-poging
  • Een sponsorloop
  • Een spelletjesmiddag met onder andere een freerun-circuit buiten
  • Entree vragen voor de muzikale voorstelling die op 17 april wordt gehouden in de Nicolaaskerk als afsluiting van het kunstproject
  • Elke klas richt een eigen restaurantje in met lekkere hapjes en drankjes
  • Sportwedstrijden organiseren en daar geld voor vragen.

In de klassen (vanaf groep 5) is hier verder over gesproken en nagedacht. Na woensdag start de leerlingenraad met behulp van andere kinderen met de organisatie van de Sleutel-KIKA-fundraise. De activiteit zal in ieder geval plaatsvinden voor 17 april, zodat het bij elkaar verzamelde bedrag tijdens de fancyfair bekend gemaakt kan worden.

 

Hieronder nog een bericht van Rynnt, die al begonnen is met een eigen actie:

Hallo allemaal, De tussenstand van de flessenactie voor de kika fundraise staat op € 421,60! Ik hoop dat jullie mij allemaal willen blijven helpen. We hebben nog tot 17 april. Dus alsjeblieft blijf je flessen inleveren op school in de winkelwagen van de plus. Of in de tonnen bij ons thuis onder de carport. Samen kunnen we er een mooi bedrag van maken! Ik wil ook alle kinderen bedanken die door weer en wind langs de deuren gaan, om cupcakes, loombandjes of andere spullen te verkopen. Er staan regelmatig kinderen aan de deur, die hun verdiende geld komen brengen. Echt helemaal super! In de volgende nieuwsbrief zal ik jullie vertellen over 17 april, de slotdag van de fundraise! Blijven jullie mij helpen? Kom op doe mee! Wat zal mijn zus trots op ons zijn. Groetjes Rynnt (groep 8)

Binnenkort

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019
Paaslunch
dinsdag 23 apr 2019
inloopavond / kijkavond
donderdag 25 apr 2019
rapportfolio
donderdag 25 apr 2019
'mei'vakantie
zaterdag 27 apr 2019
Koningsdag
zaterdag 27 apr 2019
week van de luizencontrole
maandag 06 mei 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 10 mei 2019
avondvierdaagse
maandag 13 mei 2019
nieuwsbrief
vrijdag 24 mei 2019

Zoeken op deze site

Go to top