Hallo, ik ben Arjen Jansen en sinds januari 2015 lid van de MR. Mijn dochter Fenna zit in groep 1.
Waarom in de MR? Aan de ene kant omdat ik graag iets wil doen voor de school en ik vanwege mijn werk regelmatig in aanraking kom met onderwijsorganisaties. Aan de andere kant, omdat ik het belangrijk vind dat Schalkhaar een sterke openbare school heeft en houdt. De betrokkenheid van ouders bij de school verhoogt de kwaliteit en uitstraling van het onderwijs. Ook vernieuwing van de huisvesting vind ik een prioriteit. Ik draag daar graag een steentje aan bij. Mocht je tips of suggesties hebben, geef ze aan mij door. Hoe meer signalen ouders afgeven, hoe beter de oudergeleding in de MR in staat is om het geluid van de ouders goed te laten doorklinken.
MvG, Arjen Jansen

Sintviering
donderdag 05 dec 2019
Versieravond Kerst