Het eerste voorleesfestival dat woensdag 21 januari jl. op obs de Sleutel werd gehouden was een groot succes. Het festival werd gehouden ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen. Verschillende voorleesgasten, waaronder de burgemeester, enkele oud-leerkrachten, een vader, een moeder en  een oma hebben voorgelezen uit allerlei boeken. Ook de leesbus van de bibliotheek stond op het plein.

Tijdens de twee voorleesrondes mochten ook ouders, opa’s en oma’s  mee naar school komen. Veel mensen hebben daar gebruik van gemaakt. Samen met hun kind konden zij luisteren naar de verhalen. De boeken waaruit is voorgelezen liggen ter inzage (bij de rode banken) in de grote zaal.

De kinderen hebben genoten van het voorlezen en kregen na afloop nog een beker limonade en een koekje.

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019