Op vrijdagmiddag hebben enkele ouders de kerstversiering opgeruimd, waarvoor veel dank. Altijd een vreemd moment, want thuis moet het feest natuurlijk nog beginnen.
Wij kijken terug op een prettige en geslaagde kerstviering: •Op woensdagavond smulden de kinderen van de zelf meegebrachte en meestal zelf gemaakte lekkernijen. De avond werd afgesloten met een gezellige afsluiting op het plein.  De gezamenlijke schoolband van de Nicolaas en De Sleutel beleefde er hun eerste optreden. Donderdagochtend trad het team van De Sleutel op voor alle leerlingen van de school met een variatie op het kerstverhaal.
De kerstcommissie aangevuld met enkele teamleden, diverse ouders die hebben geholpen, allemaal heel erg bedankt voor het mooie feest!

Het team van de Sleutel wenst u een goede vakantie, fijne feestdagen en een mooi 2015. We hopen iedereen na de vakantie op 5 januari op school terug te zien.

{phocagallery view=category|categoryid=263|limitstart=0|limitcount=0}

Studiedag: alle kinderen vrij
vrijdag 18 okt 2019
Herfstvakantie