Beste ouders/verzorgers,
Heel graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om mijzelf voor te stellen, als nieuwe docente ‘Godsdienstig Vormingsonderwijs’ op de Sleutel. Ik ben Myrthe Kelder, 27 jaar oud en vanaf eind november ben ik gestart met het geven van de GVO lessen aan een aantal kinderen uit groep 6 en 7. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat kinderen op creatieve, speelse en uitdagende manieren in aanraking komen met verhalen uit (onder andere) de Bijbel, we samen stil kunnen staan bij universele thema’s en waarden, we elkaar mooie vragen (leren) stellen en samen zoeken naar antwoorden hierop. Naast het geven van deze lessen, werk ik als hogeschooldocent Godsdienst/Levensbeschouwing op de Pabo in Zwolle en geef ik een aantal dagen les op het Baudartius College in Zutphen. In mijn vrije tijd ben ik zowel muzikaal als inhoudelijk actief betrokken bij het vormgeven van de oecumenische Taizé vieringen in Lochem (waar ik ook woon). Daarnaast houd ik van wandelen, lezen, lekker eten, muziek maken, het beoefenen van yoga en het knuffelen van onze kippen.  In het voorjaar van 2015 wordt er weer een nieuwe inventarisatie gemaakt voor de GVO lessen op de Sleutel. Vul bij interesse dus het inschrijfformulier in het voorjaar in!

JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework