Na 23 jaar gaan we volgende week vrijdag afscheid nemen van mevrouw (Inie) Van Diessen. Bijna een kwart eeuw heeft zij het overblijven op onze school gecoördineerd. Naast de administratieve taken was Inie van Diessen steeds de verbindende schakel tussen het overblijfteam en de school. Verder was zij voor de kinderen van de Sleutel ‘de oma’ van het overblijven: lief en begripvol, maar ook duidelijk en streng als het moest.
Samen met het overblijfteam heeft Inie van Diessen ons in adviserende en uitvoerende zin bijgestaan in de overgang naar van het overblijven naar de tussen-de-middag-pauze in het continurooster.

Vrijdag 10 oktober neemt mevrouw Van Diessen, want zo wordt zij door de kinderen genoemd, afscheid van de leerlingen van De Sleutel. Na schooltijd om 14.15 uur is er voor ouders gelegenheid om Inie de hand te schudden.

maandag 19 aug 2019