Beste ouders en kinderen
We zijn al een paar weken enthousiast bezig met de gymlessen. Niet alle kinderen hebben elke week hun gymkleren /schoenen bij zich. Het belang van gymkleding en juist schoeisel (stevige schoenen met profiel) is heel groot. Denk hierbij aan hygiëne en aan het voorkomen van blessures! Wanneer uw kind slippers draagt, dat zal de komende maanden niet meer het geval zijn, wilt u dan een paar sokken meegeven. Dat voorkomt blaren tijdens het gymmen.

Tijdens de gymles mogen de kinderen geen sieraden om. Het liefst alle armbandjes af, kan dit niet, dan moeten de kinderen hier een zweetbandje omheen dragen. Lange haren s.v.p. vast / staart.

Indien uw kind pijnklachten heeft en hij /zij niet mee kan doen met de gymles of met een bepaald onderdeel, wilt u uw kind dan een briefje meegeven. Zonder briefje laat ik de kinderen in principe altijd meedoen!

Vriendelijke groet,
Annemieke Klavers, gymjuf

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019