Op woensdag 21 januari 2015 starten wij de Nationale voorleesdagen met het voorleesfestival.  In de hele school worden knusse plekken gemaakt waar iedereen kan luisteren naar een variatie aan boeksoorten. Voor ieder wat wils!  Vanaf half 9 wordt er in verschillende ruimtes  van de Sleutel door diverse voorleesgasten voorgelezen. Er zijn 2 voorleesrondes en voor iedere ronde moet ingetekend worden (zowel door de kinderen als door de ouders), want: vol is vol.

De kinderen van groep 1 t/m 4 luisteren onder begeleiding van hun ouder(s)  naar de diverse voorlezers. Wanneer je als ouder op deze dag je kind niet zelf kunt begeleiden, vraag dan een andere ouder, een opa of oma, een tante of bijv.  de ouder van een vriendje. Als dit niet lukt zorgen wij voor een begeleider. De kinderen van groep 5 t/m 8 mogen ook alleen gaan luisteren naar het voorlezen. In een volgende nieuwsbrief vertellen wij meer over het voorleesfestival en hoe je kunt intekenen. Voor nu: noteer 21 januari vast in de agenda!
De leesco√∂rdinatoren:  Anniek en Tjitske

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)