In de bijlage is de flyer voor de bijeenkomst “Welkom in de digitale wereld van mijn kind.” toegevoegd.
In de week van de opvoeding (6 oktober – 12 oktober) organiseert Lindenhout samen met Pactum een thema-avond op dinsdag 7 oktober 2014 om 19:00 voor  ouders met de kinderen in de leeftijd tussen de 10-14 jaar. Deze avond is vooral bedoeld voor ouders met kinderen die de sociale media ontdekken en veel contacten hebben in de digitale wereld.

Karen Buursen (Girls Talk / Pactum), Karen van Uem (mediacoach) en Yvette Boers (Lindenhout)  geven onder andere informatie over (social)-media gebruik in de digitale leefomgeving van kinderen, wat daarin de rol is van ouders en waar ouders goede informatie over dit thema kunnen vinden. Ouders krijgen deze avond ook de mogelijkheid om met elkaar informatie te delen. Hartstikke leuk en informatief dus!
Ouders kunnen zich aanmelden via de volgende link: www.lindenhout.nl/dedigitalewereld
Wanneer:    Dinsdag 7 oktober
Hoe laat:    19.00uur