De leerlingen van groep 5/6 zijn dolblij met 4 nieuwe ballen. Maar, hoe komen ze daar toch aan...?

Tijdens de klassenvergadering van 15 september besloten de kinderen dat ze hun klassenbudget voor een groot deel wilden besteden aan een aantal nieuwe ballen. Juf Jennifer wilde bij Telstar deze voor ze kopen, maar toen ze het verhaal in de winkel vertelde, kreeg ze van de baas zomaar 4 nieuwe ballen voor kinderen mee!
 Op school wisten de kinderen niet wat ze hoorden en zagen, ze waren ontzettend blij! Er werd gelijk naar hartenlust met de ballen op het schoolplein en het gravelveld gespeeld.

Groep 5/6 wil Telstar dan ook heel hartelijk danken voor de nieuwe straatvoetbal, volleybal, basketbal en reuze tennisbal!