Het schooljaar is weer begonnen en ook de natuurprojecten gaan weer van start.
Dit najaar organiseren de natuurouders drie projecten.
Op woensdag 24 september gaan we met groep 7 naar de Uiterwaarden. Of dit nog in de Ossenwaarde kan is dit jaar nog een verrassing, aangezien een deel van de Uiterwaarden niet begaanbaar is door het werk voor Ruimte voor de Rivier. Maar we zullen samen met het IVN op tijd een nieuwe plek weten te vinden voor dit leuke project.


Op woensdag 8 oktober gaan we met de kinderen van groep 2 naar het Pastoorsbosje tegenover de school, daar lopen we het Kabouterpad. En eind oktober, de 22e, gaan we met groep 4 het Sporenpad lopen.

Bij elk project hebben we behalve de vaste natuurouders ook altijd ouders uit de klas nodig om met de kinderen mee te fietsen of de kinderen met de auto te brengen, en ook om de groepjes te begeleiden. Houdt u dus vast bovenstaande data vrij als uw kind in een van deze klassen zit. Ook opa's of oma's, tantes of ooms zijn natuurlijk van harte welkom om mee te gaan.

En natuurlijk zijn we ook dit jaar weer op zoek naar nieuwe natuurouders. Vind je het leuk om samen met de andere natuurouders een project voor te bereiden en de ochtend zelf te begeleiden, of om bij de natuurprojecten een groepje kinderen te begeleiden, sluit je dan aan bij de natuurouders.

Dit najaar start er ook weer een cursus van 4 avonden en twee buitenlessen die je gratis kunt volgen bij het IVN op de Ulebelt. Veel kennis van de natuur is niet nodig, als je er maar lol in hebt met kinderen naar buiten te gaan en ze enthousiast te maken voor de natuur!

Voor meer info kun je ook mailen met: of kijk even op de website van school bij Ouderparticipatie

 

Binnenkort

Versieravond Sint
maandag 18 nov 2019
Sintviering
donderdag 05 dec 2019
Versieravond Kerst
maandag 09 dec 2019
Adviesgesprekken groep 8
dinsdag 10 dec 2019
Avondviering Kerst (kerstmaaltijd)
donderdag 19 dec 2019
Ochtendviering Kerst (kerstmusical)
vrijdag 20 dec 2019
12.00 alle kinderen vrij
vrijdag 20 dec 2019 -
12:00 uur
Kerstvakantie
zaterdag 21 dec 2019
Nieuwjaarsopening / week van de luizencontroles
maandag 06 jan 2020

Zoeken op deze site

Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework