Logo-De-Sleutel-transparant

 Op 7 september is er op het land van de Nieuwe Akker in Schalkhaar een oogstfeest. Van 13.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom op de tuin. Er worden rondleidingen gegeven, er wordt uien- en pompoensoep gekookt boven het vuur, er is een demo uien vlechten en er is een proeverij met verschillende soorten hapjes met groenten uit de oogsttuin. Ook kunnen kinderen broodjes gebakken boven het vuur.

Zelfoogsttuin de Nieuwe Akker is nu aan zijn derde oogstjaar bezig hier in Schalkhaar. Zelf je groenten oogsten maar niet het gedoe van zaaien, onkruid wieden en op tijd water geven? Dat kan op zelfoogsttuin 'De Nieuwe Akker'. Proef de smaak van verse en (h)eerlijk geteelde groenten. Beleef het plezier van je eigen mooie krop sla snijden of zelf sperzieboontjes plukken op het prachtige Deventerse platteland. Op ' De Nieuwe Akker' wordt alles zonder gif en kunstmest geteeld. Door een oogstabonnement te nemen word je lid van de tuin en mag je elke week verse groenten oogsten.

De tuin ligt tussen Schalkhaar en De Vijfhoek aan de Lobbertsweg 1a: op de Oerdijk vanuit Schalkhaar vlak voor het bruggetje over het kanaal naar links en dan weer de eerste links, daar verderop is de tuin! Om de hoek dus!
Zie de website voor meer informatie over onder andere wat er wekelijks zoal te oogsten is: www.nieuweakker.nl

En tot ziens op zondag 7 september!

 

Binnenkort

voorjaarsvakantie
donderdag 21 feb 2019
Nieuwsbrief
vrijdag 22 feb 2019
week van de luizencontrole
maandag 25 feb 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 01 mrt 2019
studiedag: alle leerlingen vrij
vrijdag 01 mrt 2019
piekdag: alle leerlingen vrij
maandag 04 mrt 2019
kixxx
vrijdag 08 mrt 2019
rapport mee naar huis
vrijdag 08 mrt 2019
contactavond
dinsdag 19 mrt 2019
nieuwsbrief
vrijdag 29 mrt 2019

Zoeken op deze site

Go to top