Logo-De-Sleutel-transparant

 Op 7 september is er op het land van de Nieuwe Akker in Schalkhaar een oogstfeest. Van 13.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom op de tuin. Er worden rondleidingen gegeven, er wordt uien- en pompoensoep gekookt boven het vuur, er is een demo uien vlechten en er is een proeverij met verschillende soorten hapjes met groenten uit de oogsttuin. Ook kunnen kinderen broodjes gebakken boven het vuur.

Zelfoogsttuin de Nieuwe Akker is nu aan zijn derde oogstjaar bezig hier in Schalkhaar. Zelf je groenten oogsten maar niet het gedoe van zaaien, onkruid wieden en op tijd water geven? Dat kan op zelfoogsttuin 'De Nieuwe Akker'. Proef de smaak van verse en (h)eerlijk geteelde groenten. Beleef het plezier van je eigen mooie krop sla snijden of zelf sperzieboontjes plukken op het prachtige Deventerse platteland. Op ' De Nieuwe Akker' wordt alles zonder gif en kunstmest geteeld. Door een oogstabonnement te nemen word je lid van de tuin en mag je elke week verse groenten oogsten.

De tuin ligt tussen Schalkhaar en De Vijfhoek aan de Lobbertsweg 1a: op de Oerdijk vanuit Schalkhaar vlak voor het bruggetje over het kanaal naar links en dan weer de eerste links, daar verderop is de tuin! Om de hoek dus!
Zie de website voor meer informatie over onder andere wat er wekelijks zoal te oogsten is: www.nieuweakker.nl

En tot ziens op zondag 7 september!

 

Binnenkort

Goede Vrijdag: alle leerlingen vrij
vrijdag 19 apr 2019
Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019
Paaslunch
dinsdag 23 apr 2019
inloopavond / kijkavond
donderdag 25 apr 2019
rapportfolio
donderdag 25 apr 2019
'mei'vakantie
zaterdag 27 apr 2019
Koningsdag
zaterdag 27 apr 2019
week van de luizencontrole
maandag 06 mei 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 10 mei 2019
avondvierdaagse
maandag 13 mei 2019

Zoeken op deze site

Go to top