Deze week hebben we afscheid genomen van enkele collega’s die vele jaren op de Sleutel werkzaam zijn geweest. Hanny, Arno, Ery , bedankt voor jullie inzet voor onze school en veel plezier in jullie nieuwe baan. Conciërge Piet gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Na verschillende operaties aan zijn knie blijkt inderdaad … driemaal is scheepsrecht. Iedereen die hem deze week heeft gezien, heeft geconstateerd dat hij weer loopt als een kievit.

Ook Marleen en Esther Koldewijn, hartelijk bedankt voor jullie (langdurige) invalwerk op de Sleutel. Ook jullie veel plezier gewenst op jullie nieuwe school.

De kinderen van de nieuwe groep 8 hebben deze week al kennisgemaakt met hun leerkracht, meester Erwin Jongbloed.  In de eerste weken na de vakantie voeren alle leerkrachten startgesprekken met ouders (zie verder in deze nieuwsbrief). Voor ouders van de nieuwe groep-8-leerlingen een uitgelezen moment om kennis te maken met Erwin. Mocht u niet zo lang kunnen of willen wachten, stap dan na de zomervakantie voor of na schooltijd gerust even de klas in.

Deze week hebben we alle ouders en verzorgers al bedankt voor hun inzet het afgelopen schooljaar in de vorm van een klein presentje en in de vorm van het eindejaarsfeest. Met de groep-8-leerlingen die de school verlaten, zien we ook een aantal ouders en verzorgers na de zomervakantie niet meer terug. Veel van deze ouders hebben we maandag tijdens de afscheidsavond van groep 8 en woensdag tijdens het eindejaarsfeest gesproken. Deze ouders extra bedankt voor vaak meer dan 8 jaar Sleutelen.

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019