Logo-De-Sleutel-transparant
Deze week hebben we afscheid genomen van enkele collega’s die vele jaren op de Sleutel werkzaam zijn geweest. Hanny, Arno, Ery , bedankt voor jullie inzet voor onze school en veel plezier in jullie nieuwe baan. Conciërge Piet gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Na verschillende operaties aan zijn knie blijkt inderdaad … driemaal is scheepsrecht. Iedereen die hem deze week heeft gezien, heeft geconstateerd dat hij weer loopt als een kievit.

Ook Marleen en Esther Koldewijn, hartelijk bedankt voor jullie (langdurige) invalwerk op de Sleutel. Ook jullie veel plezier gewenst op jullie nieuwe school.

De kinderen van de nieuwe groep 8 hebben deze week al kennisgemaakt met hun leerkracht, meester Erwin Jongbloed.  In de eerste weken na de vakantie voeren alle leerkrachten startgesprekken met ouders (zie verder in deze nieuwsbrief). Voor ouders van de nieuwe groep-8-leerlingen een uitgelezen moment om kennis te maken met Erwin. Mocht u niet zo lang kunnen of willen wachten, stap dan na de zomervakantie voor of na schooltijd gerust even de klas in.

Deze week hebben we alle ouders en verzorgers al bedankt voor hun inzet het afgelopen schooljaar in de vorm van een klein presentje en in de vorm van het eindejaarsfeest. Met de groep-8-leerlingen die de school verlaten, zien we ook een aantal ouders en verzorgers na de zomervakantie niet meer terug. Veel van deze ouders hebben we maandag tijdens de afscheidsavond van groep 8 en woensdag tijdens het eindejaarsfeest gesproken. Deze ouders extra bedankt voor vaak meer dan 8 jaar Sleutelen.

Binnenkort

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019
Paaslunch
dinsdag 23 apr 2019
inloopavond / kijkavond
donderdag 25 apr 2019
rapportfolio
donderdag 25 apr 2019
'mei'vakantie
zaterdag 27 apr 2019
Koningsdag
zaterdag 27 apr 2019
week van de luizencontrole
maandag 06 mei 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 10 mei 2019
avondvierdaagse
maandag 13 mei 2019
nieuwsbrief
vrijdag 24 mei 2019

Zoeken op deze site

Go to top