Na de zomervakantie starten we met het continurooster. De lestijden van de groepen vindt u nogmaals hieronder. Wilt u het broodtrommeltje, de drinkbeker en/of het drinkbakje voorzien van naam en groep. Bij aanvang van de lessen kan het eten en drinken in de daarvoor bestemde bakken gedaan worden. Het drinken voor de lunch wordt in koelkasten op school bewaard.
Schooltijden Begintijd  Eindtijd
 Maandag  08.30 uur 14.15 uur
 Dinsdag  08.30 uur 14.15 uur
 Woensdag  08.30 uur 12.15 uur
Donderdag 08.30 uur 14.15 uur
Vrijdag 08.30 uur 14.15 uur
Zoals eerder aangegeven vindt de grote pauze plaats onder directe verantwoordelijkheid van de groepsleerkrachten. Enkele overblijfouders zullen hen daarbij assisteren (Liesbeth Willemsen, Eesje van Tuinen, Gera Bouwman, Mariette Ulderink en Inie van Diessen).  Deze week heeft de overblijfcommissie op passende wijze afscheid genomen van enkele vaste krachten: Eva Geerars, Joke Berends, Leidy Rutten en Marga Gildemeester.

zondag 18 aug 2019