Operatie
Piet Roosen wordt dit schooljaar voor de derde keer geopereerd aan zijn knie. Hopelijk voor Piet geldt ook voor hem het spreekwoord: driemaal is scheepsrecht. Het zou fijn zijn als hij daarna van zijn welverdiende vrije tijd kan genieten. Piet gaat na de zomervakantie officieel met pensioen.
Afscheid
Op 25 juni nemen het team en enkele oud-medewerkers van de Sleutel afscheid van hem onder het genot van een hapje en een drankje. Op maandagmiddag 30 juni na drie uur kunt u als ouder nog even een handje schudden. Piet is dan namelijk even op school. Dit combineren we dan met de overige collega’s die volgend schooljaar niet meer op De Sleutel werkzaam zijn.
Nieuwe conciërge
De taken van Piet zijn dit schooljaar overgenomen door Bennie Teunissen, conciërge van de Looschool, en Paul Balster, opa van Tarik uit groep 3. Beide heren, heel erg bedankt voor hun inzet. Na de vakantie wordt Bennie de nieuwe conciërge van De Sleutel.

voorjaarsvakantie
zaterdag 16 feb 2019