Woensdagmiddag 21 mei was het erg druk op het schoolplein van OBS De Sleutel. De leerlingen van groep 7 en 8 hadden samen met een aantal enthousiaste ouders namelijk een kleedjesmarkt georganiseerd. Behalve oude spulletjes werden er ook plantjes, broodjes knakworst, boeken, carwash-bonnen, drinken en ijsjes verkocht. Voor de kinderen was er een groot springkussen, waar ze zelfs gratis op mochten! Ook werden bezoekers getrakteerd op breakdance- en gitaaroptredens, dit alles natuurlijk door leerlingen van de school uitgevoerd. Een reporter van 'In Schalkhaar' kwam nog foto's maken (http://www.schalkhaar.nu/).
De leerlingen hadden de smaak van het verkopen goed te pakken, menig bezoeker trok meerdere malen de portemonnee. Uiteindelijk is er maar liefst 790 euro opgehaald, dit komt geheel ten goede aan de schoolkampen van beide groepen. De leerlingen zijn super trots op dit prachtige eindresultaat!

{phocagallery view=category|categoryid=233|limitstart=0|limitcount=0}

JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework