Direct na de twee weken meivakantie starten we met het project “Vrienden” Dit is een thema uit de nieuwe methode voor sociaal emotionele ontwikkeling "Goed gedaan". Op maandagochtend 12 mei zal in samenwerking met de leerlingenraad om 08.35 in de grote zaal de opening van de themaweken plaatsvinden.
Vorig jaar kwam het thema vriendschap al voorbij en dat was een succes. Dit jaar willen we (met name in de midden- en bovenbouw) inzetten op: “omgangsvormen op internet”. Kinderen krijgen hier steeds meer mee te maken en we willen kinderen bewust maken van de risico’s die Internet met zich meebrengt. Hierbij kun je denken aan cyberpesten of chatten met vreemden etc.
De kernwoorden die passen bij het thema vrienden zijn: samen, plezier en vertrouwen. Iedere groep zal dagelijks naast de lessen uit de methode op eigen wijze invulling geven aan de themaweken.
We sluiten de themaweken af met een inloopavond voor familie op dinsdag 27 mei van 18.30 uur tot 19.30 uur. Op die avond worden ook de Freerunner-silhouetten feestelijk onthuld.