Logo-De-Sleutel-transparant

Onder leiding van de Leeuwenkuil heeft onze school meegedaan aan een kunstproject. Door ziekte van Greta en Gert is de communicatie voorafgaand aan het project niet helemaal goed gelopen, maar dat heeft geen effect gehad op de creatieve reuring die de afgelopen weken in de school heerste. Alle kinderen zijn creatief in de weer geweest met het thema Freerunning. Op de ouderavond aan het begin van dit schooljaar kwam de ruige school al even om de hoek kijken. Dit is een stoere uitwerking ervan.

De kinderen hebben ‘bewegende’ ontwerpen gemaakt voor het pimpen van de leerlingkapstokken in het kader van het thema. Van deze ontwerpen worden momenteel stickers gemaakt voor op de kapstokken. Een aantal ontwerpen is aan de hand van silhouetten van leerlingen uitgezaagd en ingekleurd. Deze krijgen een prominente plaats opde muren van ons schoolgebouw. Tijdens de inloopavond van 27 mei (dat in het teken staat van onze nieuwe methode voor sociaal emotionele ontwikkeling) worden de resultaten van het kunstproject feestelijk onthuld.
We willen de ouders en zelfs enkele opa’s die geholpen hebben bij het (decoupeer)zagen en het schilderen heel erg bedanken voor hun hulp!
Meer zien:kunstproject Freerunning

 

Binnenkort

voorjaarsvakantie
donderdag 21 feb 2019
Nieuwsbrief
vrijdag 22 feb 2019
week van de luizencontrole
maandag 25 feb 2019
nieuws uit de groep
vrijdag 01 mrt 2019
studiedag: alle leerlingen vrij
vrijdag 01 mrt 2019
piekdag: alle leerlingen vrij
maandag 04 mrt 2019
kixxx
vrijdag 08 mrt 2019
rapport mee naar huis
vrijdag 08 mrt 2019
contactavond
dinsdag 19 mrt 2019
nieuwsbrief
vrijdag 29 mrt 2019

Zoeken op deze site

Go to top