De kinderen van groep 7 en 8 zijn al druk met de voorbereidingen voor kamp. Al jaren is het een goed gebruik op de Sleutel de kinderen hier zelf verantwoordelijk voor te maken. De kinderen kunnen hierbij natuurlijk wel wat hulp gebruiken. Het idee ontstaan om het volgende te organiseren:
Een kleedjesmarkt/braderie op woensdag 21 mei van half 12 tot ongeveer 14.00 u op school.
Ze kunnen hier spullen verkopen die thuis niet meer gebruikt worden (mooie tijd om schuur, zolder en speelgoed op te ruimen) en bijvoorbeeld wat versnaperingen, zoals broodje knakworst en ijs.
We zoeken een aantal ouders die willen helpen bij de Kleedjesmarkt (opbouwen/afbreken of bijvoorbeeld een uur of meer begeleiden). Als u de mogelijkheid hebt om te helpen, dan horen we dat graag via de mail.
Esther van Onzen,  e-mail:

zondag 18 aug 2019