Het is weer lente! De zon schijnt, de narcissen bloeien en de hommels zoemen weer volop rond. Ook gaan de natuurprojecten op de Sleutel weer van start. In mei gaan we op pad met 3 verschillende groepen. We gaan het Sporenpad lopen met groep 3 op 14 mei, de woensdag daarop (21 mei) doen we het project Bodem- en Waterdieren met groep 5 en als laatste project dit schooljaar gaan we met groep 6 naar Bussloo. Voor de kinderen altijd een ontzettend leuke en leerzame dag, maar om het allemaal voor elkaar te krijgen hebben we jullie als ouders wel nodig. Niet alleen om mee te fietsen of met de auto de kinderen te brengen en weer op te halen, maar het zou ook heel fijn zijn om wat extra ouders erbij te krijgen als Natuurouder om een klein groepje kinderen te begeleiden tijdens de projecten. Je hoeft echt geen verstand te hebben van de natuur (mag natuurlijk wel), als je het maar leuk vind om met de kinderen opdrachten te doen en gewoon te genieten! En als je het echt heel leuk vindt, kun je dit najaar op een Natuuroudercursus (4 avonden) van het IVN.
Wil je een keer mee om te kijken of het wat voor je is, neem dan even contact op met Marieke Franken via of bel 606253.

voorjaarsvakantie
maandag 18 feb 2019