Hieronder de herziene versie van het protocol mobiele telefoon.
Het gebruik van een mobiele telefoon (bellen, sms’en, internetten, foto’s en filmpjes maken, etc.) is voor leerlingen van De Sleutel tussen 8.15u en 15.00u niet toegestaan. Op het schoolplein en in het gebouw is het apparaat uitgeschakeld en opgeborgen in tas of rugzak of in de la van de leerkracht. Ook tijdens schoolreisjes, excursies etc. gelden deze regels.

Voor uitzonderingen op deze regel dienen ouders bij de leerkracht een verzoek in te dienen, waarin de noodzaak van het gebruik van de mobiele telefoon naar voren komt. De leerkracht zal naar aanleiding hiervan beslissen tot het wel/niet inschakelen van de mobiele telefoon.
Bij overtreding zal het betreffende toestel door de leerkracht meteen ingenomen worden. De ouders kunnen het toestel op school op komen halen.
Verlies, diefstal of schade van/aan een mobiele telefoon is voor eigen risico.
Van het bovenstaande protocol kan afgeweken worden, wanneer een leerkracht in het kader van een les of een project mobiele telefoons wil inzetten. Deze uitzonderingen zullen altijd met u gecommuniceerd worden.

Sintviering
donderdag 05 dec 2019
Versieravond Kerst
maandag 09 dec 2019