Volgende week maandag starten er twee LIO-ers bij ons op school, te weten Simone Tijs (groep 3)  en Suzanne van Mierlo (groep 2). LIO-ers (leraren in opleiding) zijn vierdejaars studenten die in deze stage leren zelfstandig het onderwijsproces op zich te nemen.  Beide studenten lopen al een tijdje rond op de Sleutel en zijn dus geen onbekenden op onze school. Van hen wordt verwacht dat ze in de loop van deze stage alle taken uit kunnen oefenen die bij het werk van een leerkracht horen. Natuurlijk zijn de huidige leerkrachten nauw bij dit proces betrokken. Omdat groep 3 een behoorlijk grote groep is, zal Ine gedurende de gehele stage actief blijven in en om de groep. Anja zal zich vooral richten op het werken met kleine groepjes leerlingen uit groep 1 en 2. Ook zal zij meer tijd krijgen voor haar taak als onderbouwco√∂rdinator. We wensen Simone en Susanne een leerzame LIO-tijd op de Sleutel.

Hieronder stellen de studenten zich voor: Ik ben Simone Tijs, 23 jaar en pabo studente aan het Saxion te Deventer. Momenteel loop ik bij jullie op school mijn stage in groep 3. Ik ben woonachtig in Wijhe en houd erg van sporten, lezen en leuke dagjes uit. Ik hoop dat wij samen een leuke, leerzame tijd tegemoet gaan. Met vriendelijke groet, Simone Tijs

'mei'vakantie
zaterdag 27 apr 2019