Maandag 3 maart krijgen de leerlingen van groep 3 t/m 8 hun rapport mee. In de eerste twee weken na de voorjaarsvakantie vinden de (rapport)gesprekken plaats. Voor ouders met een kind in groep 1 die langer dan drie maanden op school zit, zijn er ook gesprekken. Met ouders van kinderen die pas gestart zijn, wordt op een ander moment een gesprekje gevoerd.
De gemeenschappelijke gespreksavonden zijn op donderdag 6 maart en op dinsdag 11 maart. Wanneer u een gesprek wenst, kunt u dit aangeven op de gespreksoverzichten die van 18 februari t/m 24 februari  in de grote zaal hangen. Dat is dus anders dan u voorheen gewend bent, maar het is (nu nog) de meest eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat gesprekken met verschillende kinderen uit één gezin op elkaar aansluiten. We willen de gesprekken in de nabije toekomst graag digitaal plannen. Nu nog even ouderwets.

maandag 19 aug 2019