Sinds maandag hebben we een volgende stap gezet in het scheiden van afval op school. Naast de papierbakken en de restafvalbak in de klassen is er op diverse plekken in de school  een ‘verzamelstation’ voor plastic, drinkkartonnetjes en gft-afval. Maandag hebben de groepen 5 en 6 een gastles gehad van een vrijwilliger van de Ulebelt over het belang van het scheiden van afval. Ook in veel andere groepen zal hier in de lessen natuuronderwijs aandacht aan worden besteed. Ook u als ouder kunt een positieve duit in het zakje (uh … trommeltje) doen door uw kind(eren) eten en drinken mee te geven dat niet verpakt is in wegwerpverpakking. Veel ouders geven al drinkbekers mee. Ook zien we al regelmatig dat kinderen hun eten verpakt hebben in fruitbakjes en broodtrommels in plaats van plastic zakjes. Dat is prettig en goed voor het milieu!

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019