Op vrijdag 25 januari jl. is het feest van het 10-jarig bestaan van de BSO Schalkhaar gevierd. De kinderen van de buitenschoolse opvang hebben dit feest opgeluisterd met leuke voorstellingen en een tentoonstelling. De BSO Schalkhaar is sinds 1 januari jl. opgegaan in het Kindcentrum Schalkhaar. In het Kindcentrum Schalkhaar werken de Nicolaas en de Sleutel nauw met elkaar samen en voeren ze samen de regie om te komen tot dag-arrangementen voor kinderen van 2 t/m 13 jaar van 7.30 uur tot 18.00 uur. Daarbij staat de ontwikkeling van kinderen in de breedste zin van het woord centraal. Momenteel zijn de buitenschoolse opvang en de bredeschool-activiteiten bij  het Kindcentrum Schalkhaar ondergebracht en wordt er intensief samengewerkt met de kinderopvang organisaties Kiekeboe en Spring in ’t Veld.