Geachte ouders en andere lezers, In de overgangsperiode vanaf mijn afscheid van vele leuke mensen tot nu toe kwam ik Coach4You tegen. Een organisatie die kinderen in de overstap naar het voortgezet onderwijs ruim een jaar lang,  wekelijks een steun wil geven door vrijwillige coaches te koppelen aan kinderen, die het, kort gezegd, heel lastig vinden om in het voortgezet onderwijs een goed plekje te vinden op school en/of in de sociale omgeving. Ik ga dat opzetten voor kinderen uit de gemeente Deventer. Ik roep mensen op die interesse hebben in die leeftijdsgroep, een luisterend oor hebben en het leuk vinden gesprekken aan te gaan met kinderen en met hen te bespreken wat ze tegen komen en hoe erop te reageren. Om te voorkomen dat kinderen het niet aan kunnen en “wegglijden”. Geïnteresseerden kunnen met mij contact opnemen:  06 20979801 of een mailtje en ik neem contact op: Meer informatie over Coach4you is te vinden op de landelijke website: www.coach4you.org.

Graag tot ziens, horens, en hartelijke groeten van Gerard Nije Bijvank.

voorjaarsvakantie
woensdag 20 feb 2019