In de weken voor de kerstvakantie heeft de leerlingenraad veel ideeën ontvangen voor het thema Binnenstebuiten. Eén van de ideeën is van Sandra de Graaf, moeder van Danio (groep 1) en Jayla (groep 3):
Veel ouders/verzorgers hebben onlangs via hun werk een kerstpakket ontvangen. Dat is leuk, maar er zitten ook vaak dingen in die niet gebruikt worden. Mijn voorstel is om deze dingen / dit voedsel in te zamelen en dit ter beschikking te stellen van de voedselbank in Deventer. De doelstelling van de voedselbank is een bijdrage te leveren aan de verzachting van (verborgen) armoede en verspilling van voedsel tegengaan. Zij doet dat door kwalitatief goede voedingswaren in te zamelen en vervolgens voedselpakketten uit te delen aan huishoudens en alleenstaanden die in armoede leven. Wie wil hieraan meewerken?
Spullen kunnen ingeleverd worden bij de groepsleerkrachten. Alvast bedankt voor de medewerking!
Sandra de Graaf

zaterdag 24 aug 2019