Judith Helderman is 22 november om 17.01 uur bevallen van een dochter Lois. We wensen Judith, haar man en haar dochter Nova veel geluk.

Nog meer feestelijk nieuws: Eveline Slagter, leerkracht van groep 6 en 7, is in verwachting. Zij zal eind maart met zwangerschapsverlof gaan.  De kinderen en de ouders van de desbetreffende groepen zijn reeds ge├»nformeerd.

Piet Roosen is, zoals u ongetwijfeld weet,  in september geopereerd aan zijn knie. Het gaat nog helemaal niet goed. Piet moet binnenkort opnieuw onder het mes. In zijn knie zijn botsplintertjes gevonden die ervoor zorgden dat Piet nauwelijks herstelde. De verwachting is dat Piet nog geruime tijd afwezig zal zijn. Tot die tijd zal Bennie Teunissen de  werkzaamheden van Piet voor zijn rekening blijven nemen.

Volgende week dinsdag is het voorlopig de laatste dag dat Patrick Span invalt bij ons op school. Patrick heeft vanaf de zomervakantie de honneurs waargenomen in groep 5 in verband met ziekte van Martin Pothof. De laatste schoolweken stond Martin al bijna volledig voor de groep. We willen Patrick heel erg bedanken voor zijn inzet en verwelkomen hem graag wanneer we een andere invalklus hebben.

Tweede Paasdag
maandag 22 apr 2019