foto toeten en blazen dec 2013 400 pix lang

Foto: Introductie les De Sleutel groep 6, vrijdag 22 november 2013
Docenten van de Leeuwenkuil hebben van in november een bezoek gebracht aan alle scholen in Schalkhaar, Lettele en Okkenbroek. Samen met de kinderen van groep 6, 7 en 8 hebben ze muziek gemaakt.Van trompet tot saxofoon en van snaredrum tot trombone; de kinderen weten er nu alles van. Is uw zoon of dochter enthousiast over Toeten en Blazen? Dan kunt u hem/haar nu opgeven voor 20 muzieklessen, in een klein groepje voor een instrument naar keuze; de inschrijfperiode is gestart.
Met alle leerlingen gaan de kinderen drie keer een woensdagmiddag samenspelen in een orkest en aan het eind is er een concert samen met de muziekvereniging. De lessen starten vanaf 7 januari op woensdagmiddag. Ga naar www.leeuwenkuil.nl  voor meer informatie.

zaterdag 24 aug 2019