156-Sinterklaas 05-12-2013, de SleutelDonderdagochtend 5 december kwam Sinterklaas met zijn pieten op obs de Sleutel.
Elk jaar is het weer een verrassing op welke wijze de Sint en zijn pieten de school bezoeken.
Dit keer stond Sint in de aanhanger achter een enorme trekker. Americo kreeg namelijk nieuwe hoeven en de buurman van de hoefsmid was zo vriendelijk sinterklaas te brengen.

Na aankomst is de Sint met de pieten de school ingegaan. eerst gaat sinterklaas groep 1 en 2 bezoeken. ze zingen liedjes en doen mooie dansjes voor sinterklaas.

hierna zijn groep 3 en 4 aan de beurt. kinderen uit groep 3 laten aan sinterklaas horen hoe goed ze al kunnen lezen en de kinderen van groep 4 stellen onder andere vragen aan sinterklaas.

het was een geweldige ochtend! de overige groepen hebben surprises met een gedicht voor elkaar gemaakt. ook hier zijn hele mooie foto's van gemaakt.

Bekijk alle foto's via deze link.

Nog meer foto's via deze link.

maandag 19 aug 2019