Eindelijk was het dan zover. De grote finale van de voorleeswedstrijd.
Vier leerlingen uit groep 7 en uit groep 8, mochten na in de klas te hebben gewonnen, voorlezen voor de hele school.
Alles was goed voorbereid. De kinderen in de zaal zaten vol spanning te wachten. Op het toneel stond een voorleestroon, waar de kandidaten op mochten zitten.

Lisa Meijer uit groep 7 mocht het spits afbijten.
Daarna was het de beurt aan Els Hattink.
Liselot van Silfhout was als derde aan de beurt en Cas de Kruijf die ziek was, en speciaal uit zijn bed was gekomen was als laatste aan de beurt.
Tijdens het jury beraad deden de kinderen uit de zaal mee aan een quiz: petje op petje af. Alle vragen hadden betrekking op kinderboeken.
Na de quiz kwam de jury de zaal weer in.
De jury heeft het best wel moeilijk gehad maar er stak er toch wel eentje bovenuit.
Cas is voorleeskampioen van De Sleutel en  gaat onze school vertegenwoordigen in Deventer.

{phocagallery view=category|categoryid=209|limitstart=0|limitcount=0}

maandag 19 aug 2019