Kinderen in Nederland vullen een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Zo wordt een simpele schoenendoos een onvergetelijk cadeau! Kinderen in Nederland doen als “Schoenmaatjes” iets concreets voor vriendjes in arme landen. De schoendozen gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra voor straatkinderen. Zij vinden zo’n cadeau erg bijzonder! De schoolspullen uit de schoenendoos helpen de kinderen op school en geven hen een betere toekomst.

De groepen 1 t/m 5  gaan meedoen aan dit project. Volgende week worden folders uitgedeeld. Hierin staat alle informatie over het project schoenmaatjes. In de week van 15 november moeten de dozen worden ingeleverd.

woensdag 21 aug 2019