Onze stichting heeft de verantwoordelijkheid voor het beleid op 16 basisscholen in Deventer en omgeving. Vanuit de MR heeft er altijd een lid uit de oudergeleding en een lid uit het team zitting in de GMR. Greta Molendijk heeft namens het team zitting in de GMR. Aangezien de leden vanuit de oudergeleding van de MR geen tijd hebben om zitting te nemen in de GMR is er vorig schooljaar een oproep gedaan of iemand buiten de MR interesse had. Het leek mij (Marieke Franken) wel interessant om te weten wat de beweegredenen voor verschillende besluiten zijn en daar over mee te praten en daarom (en omdat er verder niemand anders was) neem ik nu deel aan de GMR. Ik ben de moeder van Tibbe uit groep 5 en Bjarne uit groep 4. Voor we kinderen kregen, werkte ik als vergunningverlener bij het Waterschap in Hilversum. Nu ben ik regelmatig op school te vinden (o.a. als natuurouder en luizenmoeder), werk ik een ochtend in de week als vrijwilliger op de speelzaal van het asielzoekerscentrum en doe ik aan theatersport. Marieke Franken, vertegenwoordiger van de ouders in GMR.

'mei'vakantie
zaterdag 27 apr 2019